„Hát én immár kit válasszak?” – Előadás a párválasztásról Győrben a házasság hetén

„Hát én immár kit válasszak?” – Előadás a párválasztásról Győrben a házasság hetén

Share this content.

Szöveg és fotó: Adámi Mária
Győr – Bogdányi Mária győri evangélikus egyetemi lelkész és férje, Bogdányi Gábor, egyházunk internet-munkacsoportjának vezetője tartott előadást Győrben a házasság hete keretében. A családtréner házaspár a február 15-i alkalmon a párválasztás kérdéseiről beszélt a Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Karának egyik tantermében összegyűlt hallgatóságnak.

Az előadók a „hol?”, „mikor?”, „kit?” és „hogyan?” kérdésekre válaszolva gyakorlati tippeket adtak a társtaláláshoz. Kitértek a kapcsolatot összetartó, erősítő és az együttélést nehezítő tényezőkre is.

A személyes történetekkel, képekkel és kisfilmekkel színesített prezentáció végén a jelenlévők kérdéseire is válaszolt a Bogdányi házaspár.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!