A Heineken sörből készült fertőtlenítőszerrel is támogatja az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját

A Heineken sörből készült fertőtlenítőszerrel is támogatja az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját

Share this content.

Forrás: segelyszervezet.hu, fotó: Fekete Dániel / MÖS
Budapest – 1500 palack Sertőtlenítőt, azaz különleges fertőtlenítőszert adományozott a Heineken Hungária az Ökumenikus Segélyszervezetnek, emellett országos logisztikai kapacitásával és pénzadománnyal is segíti a nagyvállalat az ökumenikusok járványhelyzet idején végzett munkáját.

Pálfalvi Márta, a HEINEKEN Hungária vállalati kapcsolatok igazgatója elmondta: "A speciális módon előállított fertőtlenítőszer mellett, Európa egyik legnagyobb sörgyártója országos logisztikai kapacitását is felajánlja. Ezzel az Ökumenikus Segélyszervezet Országos Segélyközpontjának munkáját, például az itt összeállított adománycsomagok országos kiszállítását segítik. A vállalat dolgozói közül sokan jelentkeztek önkéntesnek erre a feladatra. A Soproni márka ezen felül kettő millió forinttal járul hozzá a krízis idején fellépő kihívások leküzdéséhez, továbbá nagy mennyiségű, az élelmiszercsomagokba elhelyezhető alkoholmentes radler italt is felajánlanak." – tette hozzá Pálfalvi Márta. 

Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója példaértékűnek nevezte a vállalat évek óta tartó elkötelezett támogatását, kiemelve: A hosszú távú együttműködések mellett most felértékelődik a gyors, kézzelfogható segítségnyújtás is. A csomagok célba juttatásának átvállalásával azt is lehetővé teszi a HEINEKEN, hogy még több rászorulónak segítsünk."

Az Ökumenikus Segélyszervezet a járványhelyzetben sem engedi el a rászorulók kezét, sőt számos rendkívüli feladatot is ellát. 

A Segélyszervezet járványhelyzetben is zajló munkáját, illetve rendkívüli feladatait OTTHONRÓL is lehet támogatni:

Bankkártyás adományozással a www.segelyszervezet.hu oldalon és a 11705008-20464565 számlaszámon „koronavírus” megjelöléssel.

A 1357-es adományvonal tárcsázásával, hívásonként 500 forinttal a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanácsba tartozó 6 nagy magyarországi karitatív szervezet munkáját lehet támogatni.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!