Hétpróba, előadás és áldás – Házasság hete Kőszegen is

Hétpróba, előadás és áldás – Házasság hete Kőszegen is

Share this content.

Szöveg: Martonné Némethy Márta, fotó: Marton András, Németh Iván
Kőszeg – Idén a kőszegi evangélikus gyülekezet is bekapcsolódott a házasság hete rendezvénysorozatba. Nagy lelkesedéssel végezték a „hétpróbás kihívásokat” azok a párok, akik jelentkeztek a programra, hogy két héten keresztül különböző feladatok elvégzésével erősítsék meg házastársi közösségüket. Még egy Kőszegen pihenő budapesti házaspár is teljesítette a hétpróbát.

Egy pályázati lehetőség segítségével vendég előadókat is tudtak hívni az egyik estére: február 15-én, pénteken Süveges Gergő és Rudan Margit – akik 2010-ben voltak a házasság nagykövetei, de azóta is végzik házasságvédő szolgálatukat – És mi van a happy end után? címmel tartottak előadást a kőszegi evangélikus gyülekezeti házban. 

Vasárnap a templomi főistentiszteleten és a családi istentiszteleten is személyes áldásban részesültek a házaspárok.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!