Skip to main content

2024. május 14. 12:58

Budapesti túrával nyit a TeoCaching

Kirándulás, játék, tanulás, közösségi élmény és szolidaritás

Egyházunk országos irodájának gyülekezeti és missziói osztálya az ifjúság és elköteleződés évében egy egészen különleges kezdeményezést indít útjára, amelynek neve: TeoCaching. A játék egyben a fiatalok összefogása a Magyarországi Evangélikus Egyház nevelőszülői hálózatának támogatásáért. 

TeoCaching

Jézus mondja: „Én vagyok az út, az igazság és az élet…” (Jn 14,6)

TeoCaching a kirándulás, játék, tanulás, közösségi élmény és a szolidaritás különleges kombinációját kínálja elsősorban fiatalokból álló baráti társaságok, gyülekezeti és iskolai csoportok számára. A hosszú távra tervezett és folyamatosan bővülő, egyháztörténeti, kulturális, valamint teológiai és spirituális érdekességeket is magukban foglaló túralehetőségek nyitányaként először a budapesti túra teljesítésére hívjuk az érdeklődő csoportokat. Már folyamatban van négy további régióban az útvonalak kialakítása, és ha Isten is megsegít bennünket, akkor még a nyár folyamán ezek is elérhetők lesznek sorban egymás után.

A kihívással egyúttal szeretnénk felhívni a figyelmet a négy evangélikus nevelőszülői intézmény keretében mintegy kétszázhetven gyermek ellátását biztosító nevelőszülői szolgálat fontosságára és az itt folyó munka támogatásának lehetőségére is.

Bővebb információ a túrákról, részvételről a TeoCaching honlapján található.  Kérjük az érdeklődőket, hogy indulás előtt az itt található információkat alaposan tanulmányozzák!

További információ a TeoCachingről a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kérhető.

Bízunk benne, hogy fokozatosan megvalósuló álmunk-elképzelésünk sokak érdeklődését felkelti, és e sorok olvasói közül többeket üdvözölhetünk majd az elkövetkező években a TeoCaching túraútjain, illetve egyházunk nevelőszülői hálózatának támogatói között!

Ha érdeklik a Magyarországi Evangélikus Egyházzal kapcsolatos hírek, események, szívesen olvassa interjúinkat, riportjainkat, iratkozzon fel hírlevél-szolgáltatásunkra.
Gyülekezetimunkatárs-képzés 2024
Szélrózsa 2024 regisztráció
Evélet banner 2024-19-20
Lelkipásztor banner 2023-11

Lelkigondozás

Névtár kereső

Térképes kereső