Skip to main content

2024. február 22. 13:58

Elindult a 14. Szélrózsa evangélikus ifjúsági találkozó regisztrációja

Elérhetővé vált a Szélrózsa evangélikus ifjúsági találkozó regisztrációs felülete, június 16-ig van lehetőség az online regisztrációra és jegyvásárlásra. Ezt követően a helyszínen lehet majd jegyet váltani, valamivel drágábban az online áraknál.

Elindult a 14. Szélrózsa evangélikus ifjúsági találkozó regisztrációja

Idén nyáron július 10. és 14. között a nyíregyházi egyetemi campusra hívják a szervezők az érdeklődő fiatalokat, kevésbé vagy „örök" fiatalokat, evangélikusokat, nem evangélikusokat, külföldieket, magyarokat, barátot, tesót, nagyit... Egyszóval mindenkit, mert úgy állították össze a programot, hogy minden korosztály találjon magának lelkileg megérintő, izgalmas, érdekes alkalmakat. Most is lesz lehetőség istentiszteleteken, áhítatokon a lelki töltekezésre, a kötetlen beszélgetésekre, melyek során a résztvevők közelebb kerülhetnek egymáshoz és Istenhez is! Mindezek mellett koncertek, előadások, beszélgetések, sportolási lehetőségek és DIY projektek is várják majd a fesztiválozókat – az események listája folyamatosan bővül, érdemes időről-időre ellátogatni a találkozó honlapjára és böngészni a programok között.

A regisztráció során lehet ebédet rendelni, megvehető a Szélrózsa-vonatjegy, és azt is jelezhetik a résztvevők, ha az ingyenes sátortáborban szeretnének megszállni. Az early bird akció keretében megvásárolt kuponokat is ezen a felületen lehet beváltani. A regisztrációt érintő kérdésekkel a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet érdeklődni.

Ha érdeklik a Magyarországi Evangélikus Egyházzal kapcsolatos hírek, események, szívesen olvassa interjúinkat, riportjainkat, iratkozzon fel hírlevél-szolgáltatásunkra.
Gyülekezetimunkatárs-képzés 2024
Szélrózsa 2024 regisztráció
Evélet banner 2024-15-16
Lelkipásztor banner 2023-11
Credo banner 2023/3.

Lelkigondozás

Névtár kereső

Térképes kereső