Skip to main content

2024. március 4. 12:46

Generációk viharában

16. KÖSZI Életfonal életvezetési tábor 7–12. osztályosok számára

Idén tavasszal is megrendezi a KÖSZI Egyesület az Életfonal életvezetési tábort, ahova 7–12. osztályos diákokat várnak. Kiscsoportos beszélgetések, interaktív drámafoglalkozások, közösségépítő játékok és más izgalmas programok várják a táborozókat egy felejthetetlen négynapos hosszú hétvége során. Idei mottó: „Generációk viharában”.

KÖSZI Életfonal tábor logó

Te is sokszor hallottad már, hogy „mi nem ilyenek voltunk az ő korukban…” vagy „ezek a mai fiatalok nem tudják…”? Hallgattad már végig a szüleid vagy a nagyszüleid bírálatát a generációtokról, miközben neked is megvolt a véleményed az ő viselt dolgaikról? A tisztelet és szeretet mellett nem árt, ha közelebbről is megnézzük, hogyan nőttek fel, mit tanultak meg a világról az egymás után születő generációk.

A tábor során a kamaszok ezeket a kérdéseket járják körbe, miközben a szórakozás, kikapcsolódás és a tavaszi feltöltődés is fontos szerepet kap.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Időpont: 2024. április 4–7.
Helyszín: Piliscsaba
Korosztály: 7–12. osztályosok

Részletek a KÖSZI honlapján: www.koszi.net
Információ: Somogyi Noémi operatív vezető, +36 20 361 7056, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

KÖSZI Életfonal tábor plakát

Ha érdeklik a Magyarországi Evangélikus Egyházzal kapcsolatos hírek, események, szívesen olvassa interjúinkat, riportjainkat, iratkozzon fel hírlevél-szolgáltatásunkra.
Gyülekezetimunkatárs-képzés 2024
Szélrózsa 2024 regisztráció
Evélet banner 2024-15-16
Lelkipásztor banner 2023-11
Credo banner 2023/3.

Lelkigondozás

Névtár kereső

Térképes kereső