Skip to main content

2024. május 30. 11:45

Meghosszabbították a WS 111 összművészeti pályázat határidejét

Ötven éve jelent meg Weöres Sándor 111 vers című kötete

A 111 éve született Weöres Sándor 50 éve jelentette meg 11 ciklusból álló 111 vers című kötetét. Erre a jubileumra írta ki pályázatát a Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. 

20240530 WS 111 Palyazat 2A pályázat kiírója 11 installációt vár, versciklusonként egyet. A ciklusba tartozó vers szövegként jelenjen meg, legalább néhány soros figyelem-felhívó terjedelemben.

Mint a szervezők írják: „A pályázók lehetnek: iskolai osztályok, iskolák, más intézmények, felnőttek egyénileg. A csoportos pályázóknál is egy felnőtt kapcsolattartó legyen megadva. Az installációk legyenek legalább 4 napig látogathatók. Az egyes bemutatók kezdetéről emailben értesítést kérünk a megadott címre! A bemutatást kérjük fotókkal dokumentálni. A beküldendő pályázati anyag lényegében ezekből a fotókból áll, egy-két oldalas szöveges bevezetővel, melyet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre kell beküldeni – a meghosszabbított határidő szerint – 2024. június 9-ig. Részt vehet a pályázaton az is, aki nem akarja vagy nem tudja mind a 11 versciklust megjeleníteni, de természetesen előnyt jelent a minél teljesebb sorozat! A pályázók a jelentkezés beküldésével hozzájárulnak ahhoz, hogy a fotók megjelenjenek a szervezők és az esemény internetes felületein.”

Valamennyi pályamű kiállításra kerül, a nyertes pályaműveket a Weöres 111 eseménysorozat záró rendezvényén mutatják június 16-án 19 órakor a Liszt-Központ Petőfi termében. A műveket szakmai zsűri bírálja el, az első három helyezett kerül díjazásra.

Ha érdeklik a Magyarországi Evangélikus Egyházzal kapcsolatos hírek, események, szívesen olvassa interjúinkat, riportjainkat, iratkozzon fel hírlevél-szolgáltatásunkra.
Evélet banner 2024-23-24

Lelkigondozás

Névtár kereső

Térképes kereső