Skip to main content

Közszolgálati média

Szakos Csaba evangélikus lelkész portréja
A Duna Televízió Lét-​Ige című protestáns magazinja Szakos Csaba evangélikus lelkészről készített riportot.
Lovagi napok keretében ünnepelték meg a Johannita Rend Magyar Tagozatának száz éves évfordulóját. A Duna Televízió Isten kezében című műsorában lovagok és a lovagok feleségei is vallanak a lovagrendhez való személyes kötődésükről.
A Duna Televízió Lét-​Ige című protestáns magazinja Zsíros András rádiós műsorvezetővel, korábbi gerendási lelkésszel készített riportot.
Az M5-s közszolgálati tévécsatorna Püspökkenyér című műsora legújabb adásának témáját a Pünkösd adta.
A Duna Televízió Lét-Ige című protestáns magazinja Erdélyi Csaba evangélikus börtönlelkészről készített riportot.
Mit ünneplünk pünkösdkor? Miként működik életünkben a Szentlélek és hogyan tapasztalhatjuk meg jelenlétét? Vajon ma is tesz csodákat? Erről szólt az Agapé című műsor 99. adása.
Portréfilm Lehel Anikóról
A Duna Televízió Isten kezében című műsorában Horváth Balázsné Lehel Anikó mesélt evangélikus felmenőiről és az egyházhoz való tartozásáról.
A Budapesti Német Ajkú Evangélikus Egyházközség lelkésze hat évvel ezelőtt érkezett budavári szolgálati helyére. A Duna Televízió Lét-​​Ige című magazinjának riportja.
A Rózsák terén lévő Evangélikus Középiskolai Kollégium nevelőtanárának munkahelye kivette részét az előkészületekből, egyfajta háttérországként szolgáltak. A Duna Televízió Lét-​​Ige című magazinjának riportja.
Koczur Tiborné keresztény kávézót vezet Vácott. Adullám barlangjában bibliai ige is jár a kávé mellé. A Duna Televízió Lét-​Ige című magazinjának riportja.
A Szombathelyi Evangélikus Diakóniai Központ fogyatékkal élő lakói és a Reményik Sándor Evangélikus Általános Iskola 4. osztályos tanulói közös programokat szerveznek, melynek célja a társadalmi elfogadás és befogadás erősítésén alapszik. A Duna Televízió Lét-​Ige című protestáns magazinjának riportja. A Duna Televízió Lét-​Ige című protestáns magazinjának riportja.
Füller Tímea portréja
Füller Tímea hitoktatót, számos könyv szerzőjét mutatja be a Duna Televízió Isten kezében című műsora.
A Duna Televízió Agapé című műsora adásának témája nagypéntek és húsvét üzenete volt.
Isten kezében: Gryllus Dániel
Gryllus Dániel kétszeres Kossuth-díjas zeneszerzőt, előadóművészt, zenészt mutatja be a Duna Televízió Isten kezében című műsora.
Haba Gábor, az újpesti gyülekezet felügyelője felnőtt fejjel iratkozott be a teológiára, emellett évtizdek óta kick-boxozik. A Duna Televízió Lét-Ige című protestáns magazinjának riportja.