Hittantábor 38 fokban Kisapostagon

Hittantábor 38 fokban Kisapostagon

Share this content.

Szöveg és fotó: Stermeczki András
Kisapostag – Előző héten napközis hittantáborunk volt Kisapostagon, amely vasárnap délután családi istentisztelettel kezdődött, majd hétfőn reggel 8-tól érkeztek a gyerekek. Reggeli, áhítat a hűs templomban, majd irány a focipálya, ahol akadályverseny és foci várt ránk – írta beszámolójában Stermeczki András lelkész.

Délben ebéd, majd a tűző nap elől ismét a templom oltalmába mentünk, ahol a Szentírás jelesebb személyein keresztül az engedelmességről tanultuk (Jónás, Pál, Péter, Sámson és Ábrahám).

Kedden Baracson kocsikáztunk, szerdán a szegedi Léghajó Színház előadásában a Furfangos lány című darabot láthattuk.

Csütörtökön Duna-part és fürdőzés várt ránk, pénteken a Vuk című filmet vetítették nekünk, majd a Skic-Art kiállítása nyílt meg a templomban és utána a Neopolis együttes adott koncertet.

Köszönet Bánkuti Kati szervező és áldozatkész munkájának, a többi segítőnek és a gyerekeknek, akik engedelmesen kézműveskedtek, játszottak és vettek részt a tábor életében.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!