Hívogató nyári kántorképző tanfolyamokra

Hívogató nyári kántorképző tanfolyamokra

Share this content.

Forrás: Evangélikus Kántorképző Intézet
Fót – A fóti Evangélikus Kántorképző Intézet bentlakásos tanfolyamai megismertetik a résztvevőkkel az evangélikus egyházzenét: az alapoktól kezdve az igényes orgonazenéig és a lelkesítő, közösségépítő éneklésig.

Jut idő gyakorlásra, tanórákra, bibliaolvasásra és játékra is. Célunk, hogy aki részt vesz egy tanfolyamon, máskor is visszajárjon Fótra, hitében megerősödjön, otthonában pedig aktív gyülekezeti tag legyen. A tanulmányok folytathatók az intézet téli tanfolyamain és az Evangélikus Hittudományi Egyetem kántor szakán is.

1. tanfolyam: 2018. június 28. – július 14. (csütörtök–szombat); tanfolyamvezető: Bence Gábor

2. tanfolyam: 2018. július 19. – augusztus 4. (csütörtök–szombat); tanfolyamvezető: Németh Sándor

3. tanfolyam: 2018. augusztus 7–23. (kedd–csütörtök); tanfolyamvezető: Kertész Botond

A jelentkezéssel kapcsolatban bővebb információ és letölthető jelentkezési lap az intézet honlapján érhető el: https://kantorkepzo.lutheran.hu/381nyaritanfolyamok 

Jelentkezési határidő: 2018. június 1.

Minden tanulni vágyó fiatalt szeretettel és jókedvvel várunk!

 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!