„...hogy el ne vesszél...”

„...hogy el ne vesszél...”

Share this content.

Forrás: tordas-gyuro.blogspot.hu, szöveg: Udvaros Dóra
Súr – Egyházmegyei ifjúsági találkozó keretei között töltöttünk másfél napot a csodálatos Súron február végén. Ifiseinken kívül konfirmandusok is érkeztek velünk a hétvégére. Az első közös vacsorától a záró áhítatig áldott és nagyon különleges légköre volt a találkozónak.

A hétvége témája a megtérés volt. Az örömhírről, Jézus váltsághaláláról hallhattunk. És azért imádkoztunk, hogy ezt ne csak hallomásból ismerjük, hanem át is élhessük, át is adhassuk életünk irányítását a Kapitánynak, Krisztusnak. Hogy megtapasztalhassuk, a feltétel nélküli szeretet létezik.

S mikor azt írom, hogy áldott volt a Súron töltött hétvége, arra gondolok, hálás vagyok, hogy erről az örömhírről hallhattunk mindannyian, hogy olyan közösségben lehettünk, ahol Krisztusnak is helye volt, hogy együtt túrázhattunk, és csodálhattuk a teremtett világ szépségét. Ahol nem kellett némának maradni, mert ha kérdés támadt, volt kinek feltenni, volt, aki meghallgatott. Ahol nem egymáson, hanem egymással nevettünk. Barátságokat kötöttünk.

Nehéz megfogalmazni, mi is történt pontosan azon a hétvégén, hiszen annyi mindent kaptunk. A legfontosabb talán az, hogy az ifjúsági hétvége üzenete mindenkinek szól.

Nyugodtan rábízhatjuk életünket Krisztusra, hiszen nála a legjobb helyen van.

Hivatkozások: További képek. -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!