ELMARAD! – Hol a határ? – 12. KÖSZI Téli berek évindító hétvége Piliscsabán

ELMARAD! – Hol a határ? – 12. KÖSZI Téli berek évindító hétvége Piliscsabán

Share this content.

Forrás: KÖSZI
Piliscsaba – Felnőtt életünkben sokszor adódik a kérdés: meddig engedjünk másoknak, és mikor védjük meg magunkat? A saját véleményünket harsogjuk, vagy küzdjünk közös célokért? Kit engedjünk be a személyes szféránkba, kit fogadjunk a közösségünkbe, és mennyire gondoskodjunk róluk? – A 12. KÖSZI Téli berek évindító hétvégét Piliscsabán 2021. március 4–7. között szerették volna megrendezni 18–29 éveseknek, de inkább elhalasztották.

A KÖSZI Elnöksége mérlegelte a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban az elmúlt napokban megjelent legfrissebb híreket, és a következő határozatot hozta:

A 2021. március 4–7. között tervezett 12. KÖSZI Téli berek évindító hétvége szervezését határozatlan időre elhalasztjuk. A már befizetett költséghozzájárulásokat kérésre bármikor visszafizetjük, vagy egy későbbi táborba beszámítjuk.

Kérünk mindenkit, hogy a felmerülő kérdéseiket bátran tegyék fel a www.koszi.net oldalon megtalálható e-mailes vagy telefonos elérhetőségeinken, kollégáink készséggel válaszolnak.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!