Idén is várja a jelentkezőket a KözösPont fesztiválmisszió

Idén is várja a jelentkezőket a KözösPont fesztiválmisszió

Share this content.

Forrás: Magyar Kurír, kozospont.hu
Budapest – 2019-ben is várják az elkötelezett 18 és 33 év közötti keresztény fiatalokat a KözösPont elnevezésű missziós sátorba önkénteseknek. A nyári fesztiválokon felállítandó ökumenikus missziós sátorba január 27-ig lehet jelentkezni.

A KözösPont egy 18 és – az idei évtől – már nem 30, hanem 33 év közötti keresztény fiatalokból álló csapat, akik a fesztiválok közegében adnak lehetőséget mindenkinek arra, hogy begyakorolt szövegek végighallgatása nélkül, kötetlenül, személyesen beszélgethessenek hitről, kereszténységről, az életről vagy bármi másról. A KözösPont a katolikus, református és az evangélikus felekezet összefogása révén már 2000 óta folyamatosan jelen van a nagyobb hazai könnyűzenei fesztiválokon.

2018-ban öt helyszínen állították fel a KözösPont sátrát: a Volt Fesztiválon, az EFOTT-on, az Ördögkatlan Fesztiválon, a Strand Fesztiválon és a Szegedi Ifjúsági Napokon. A szervezők idén nyáron is ezt az öt rendezvényt vették célba.

A sikeres felvételt követően három csoportos felkészítő képzés előzi meg a konkrét missziós jelenlétet.

Jelentkezni a www.kozospont.com honlapon keresztül lehet január 27-éig.

Címkék: KözösPont - jelentkezés -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!