Információs nap a hittanárképzésről

Információs nap a hittanárképzésről

Share this content.

Forrás: EHE
Budapest – Az Evangélikus Hittudományi Egyetem 2020. február 7-én, pénteken délután információs napot tart a hittanár-hitoktató képzésről, de bármely más esti/levelező tagozatos képzésünkkel kapcsolatban várjuk a kérdéseiket! 14 órától általános tájékoztatást tart a tanárképzésről dr. Kodácsy-Simon Eszter valláspedagógus, a jelentkezés feltételeiről és módjáról dr. Borókay Réka főtitkár tart tájékoztatót.

Ezt követően a Tanulmányi Titkárság folyamatosan rendelkezésre áll 18.00 óráig, hogy a jelentkezéssel, a felvételivel és a képzéssel kapcsolatos kérdésekre válaszoljanak. Érkezni folyamatosan lehet, de egyénileg is válaszolunk a kérdésekre.

Ezzel párhuzamosan lehetőség van betekinteni néhány esti tagozatos előadásba is: https://teol.lutheran.hu/index.php/hu/814-informacios-nap

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!