Pályázat evangélikus gyülekezetek informatikai felszereltségének támogatására

Pályázat evangélikus gyülekezetek informatikai felszereltségének támogatására

Share this content.

Forrás: Gyülekezeti és Missziói Osztály
A Gyülekezeti és Missziói Osztály pályázatot hirdet az evangélikus gyülekezetek informatikai felszereltségének támogatására.

A Magyarországi Evangélikus Egyház gyülekezetei a 2016-os évben a következő eszközökre pályázhatnak:

a) notebook (hordozható) számítógépre, Linux operációs rendszerrel (önrész: 25 000 Ft)

b) multifunkciós nyomtató/fénymásolóra (önrész: 15 000 Ft)

c) projektorra (video-számítógép kivetítőre) (önrész: 30 000 Ft)

Az eszközök külön-külön is pályázhatók, mindegyik eszközből csak egy-egy darab.

Az elnyerhető számítógépek beszerzése központilag történik, egységes konfiguráció alapján, a pályázatról történő döntést követően. A korábbi évekhez hasonlóan, márkás eszközöket szerzünk be, melyek bőven alkalmasak a modern irodai munkák elvégzésére (szövegszerkesztés, internetes munka, fényképkezelés). A számítógépekre Linux operációs rendszert telepítenek, mert ez gazdaságosabb, azaz így jóval több számítógépet lehet beszerezni, mintha Windowst is vásárolnánk hozzá.

A sikeres pályázók a döntésről értesítést kapnak, eszközeiket az Országos Irodában, előreláthatólag április folyamán vehetik át. Amint az eszközök rendelkezésre állnak, értesítést küldünk.

Különösen indokolt esetben a pályázat elbírálói 50 százalék kedvezményt adhatnak az önrészből, a kérelmező gyülekezet anyagi helyzetére való tekintettel.

A pályázat elbírálói fenntartják maguknak a jogot arra, hogy egyes esetekben a kért eszközkombinációból csak egyes eszközöket biztosítsanak a pályázóknak (pl. számítógépet plusz projektort kért, de csak számítógépet kap).

A pályázaton szétosztható támogatások 2016-ban rendelkezésre álló kerete: 2 000 000 Ft.

A pályázatokat a 2016. február 29-ig (postai bélyegző dátuma) kérjük postai úton beküldeni a következő címre: „Számítógép pályázat”, Országos Iroda, 1085 Budapest, Üllői út 24. Benyújtandó a pályázati űrlap és mellékletei 1 példányban. Határidő után érkező, illetve hiányos (az űrlapot mellőző) kérvényeket nem bírálnak el.

A pályázat kiírója az Országos Iroda Gyülekezeti és Missziói Osztálya, az Internet Munkacsoport közreműködésével.

Érdeklődni a gyulmisz@lutheran.hu címen lehetséges.

A pályázati kiírás ITT érhető el.

A pályázati űrlap ITT érhető el.

Budapest, 2016. január 25.

Magyarországi Evangélikus Egyház Gyülekezeti és Missziói Osztály

Magyarországi Evangélikus Egyház Internet Munkacsoport

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!