Ismét lesz októberben 72 óra kompromisszum nélkül

Ismét lesz októberben 72 óra kompromisszum nélkül

Share this content.

Forrás: 72ora.hu
Budapest – 2019. október 10-13. között 12. alkalommal rendezik meg a 72 óra kompromisszum nélkül országos önkéntes ifjúsági akciót, melynek egyik fő szervezője a Magyarországi Evangélikus Egyház. Az akció a magyarországi és a határon túli magyar fiatalokat egyaránt hívja, hogy együtt tegyenek másokért, környezetükért, segítsenek ott, ahol szükség van rájuk!

A 72 óra kompromisszum nélkül keretén belül országszerte fiatalok csoportjai három napon keresztül - akár pár óra erejéig - teljesítenek közhasznú feladatokat, többek között intézményeket, játszótereket újítanak fel, erdőt takarítanak, szociális segítségnyújtásban segédkeznek, gyermekotthonba látogatnak el és foglalkoznak a kis lakóikkal, idősek otthonában szerveznek kulturális műsorokat.

Fontosnak tartjuk, hogy a fiatalok közhasznú tevékenységének széleskörű nyilvánosságot biztosítsunk, láthatóvá téve az ifjúsági közösségekben folyó önkéntes munkát, növelve annak elismertségét és népszerűségét, valamint rámutassunk, mire képesek a fiatalok, ha összefognak.

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 29. vasárnap

További információk a 72ora.hu honlapon olvashatók. Itt lehet az eseményre regisztrálni is.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!