Ismét találkoztak az evangélikus és baptista egyház vezetői

Ismét találkoztak az evangélikus és baptista egyház vezetői

Share this content.

Szöveg és fotó: Baptista sajtószolgálat
Budapest – Dr. Fabiny Tamás elnök-püspök, Prőhle Gergely országos felügyelő és Krámer György országos irodaigazgató 2018. szeptember 5-én látogatást tett a baptista székházban, ahol Papp János egyházelnök, Mészáros Kornél főtitkár, Durkó István missziói igazgató és Simon Norbert gazdasági igazgató fogadta az evangélikus vezetőket.

Megbeszélésük során kölcsönösen ismertették céljaikat, és kicserélték tapasztalataikat a lelkésztovábbképzés, a gyülekezetplántálás, az intézményfenntartás, valamint az állam és az egyház közti kapcsolatok és megállapodások aktuális kérdéseiben. 

A jó hangulatú, őszinte testvéri beszélgetést imaközösséggel zárták, melyben egymás egyházáért és annak eredményes szolgálatáért imádkoztak. 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!