Isten üzenetei édesanyáknak

Isten üzenetei édesanyáknak

Share this content.

Forrás: Harmat Kiadó
Budapest – A Harmat Kiadó Isten üzenetei édesanyáknak című könyve az anyasággal kapcsolatos kérdéseket körbejárva kíván útmutatásul szolgálni: bátorítást és tanácsot meríthetünk belőle a nehéz pillanatokban, vagy ígéretként is olvashatjuk életünk boldogabb időszakaiban.

Az Isten üzenetei édesanyáknak segítségével mindennapi teendőink közepette is időt szakíthatunk arra, hogy a Biblia szavain elmélkedjünk, miközben a harmóniát és békességet sugárzó képekben gyönyörködhetünk.

A kiadó anyák napja alkalmából díszcsomagolásban, egy ajándéktasakkal és egy ünnepi képeslappal egybecsomagolva, fóliában forgalmazza a kötetet.

Kapható az Evangélikus könyvesboltban (1085 Budapest, Üllői út 24., telefon: 1/411-0385, e-mail: kiado@lutheran.hu, nyitva hétfőtől péntekig 9.00 és 17.00 között).

A könyv a Harmat Kiadó oldalán itt rendelhető meg.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!