Istentisztelettel ünnepelték a húsvétot az evangélikusok Debrecenben

Istentisztelettel ünnepelték a húsvétot az evangélikusok Debrecenben

Share this content.

Forrás: dehir.hu
Debrecen – Úrvacsorát vettek húsvét vasárnap az evangélikus egyházközség tagjai, ezzel ünnepelve Jézus feltámadását. Asztalos Richárd lelkész a hívekhez szólva azt mondta: minden egyes vasárnapon és ünnepnapon arról teszünk tanúbizonyságot, amit az apostoli hitvallás szavaival is megvallunk.

„A feltámadás csodáját nem tudjuk bizonyítani. Olyan titok ez, amit nem tudunk megmagyarázni, csak elmesélni. Hiszem a testnek feltámadását és az örök életnek. De vajon valóban áthatja-e ez a mi életünket, keresztény mindennapjainkat? Vajon valóban képesek vagyunk-e ezt a néhány szót magunkévá tenni és tudunk-e ebben a reménységben élni?” - hallhattuk Asztalos Richárdot, a Debreceni Evangélikus Egyházközség lelkészét.

Az alkalom videóját itt lehet megtekinteni.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!