Játszóház Brassóban

Játszóház Brassóban

Share this content.

Forrás: evangelikus.net
Brassó – 2015. október 12-én került sor az első játszóház megrendezésére, melynek a Brassói Evangélikus Egyházközség ad otthont és egyben támogatja is.

A rendezvény célja szabadidős foglalkozást biztosítani óvodás és kisiskolás gyerekek számára, ezen belül  kézműves foglalkozás, népdal- és néptáncoktatás kap helyet a két órás foglalkozás alatt. Ezek a tevékenységek a szórakozás és kikapcsolódás mellett fejlesztik a gyerekek kézügyességét, zenei készségeiket, ugyanakkor felelevenítjük és ápoljuk vallásos és népi hagyományainkat. A tevékenységeket önkéntesek vezetik, brassói pedagógusok és szülők. A játszóház tervek szerint kéthetente lesz megtartva.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!