Jót tenni jó – Győrben is

Jót tenni jó – Győrben is

Share this content.

Forrás: vasarnap.hu
Győr – Az adventi időszakban, a karácsony közeledtével érzékenyebbek vagyunk az olyan közösségekre, akik anyagi nehézségekkel küzdenek, esetleg a társadalom kevésbé megbecsült tagjai, vagy kevesebb figyelemben, szeretetben részesülnek életük során.

Az év egyik legkedvesebb ünnepének közeledtével szerte az országban, erőnkhöz mérten többen szeretnénk szebbé tenni mások számára is ezt az időszakot. Legyen az egy-egy ajándékcsomag, programlehetőség, élelmiszer vagy akár karácsonyfa formájában.

December 19-én a győri Evangélikus Szeretetház lakói hat darab karácsonyfával gazdagodtak, amelyet a „Jövőnk a magyar emberekért” Egyesület (JME) juttatott el az ott élő idősek részére.

Dr. Horváth Gyula, a JME elnöke fontosnak tartja a generációk közti kapcsolatok erősítését és a nemzedékek között fennálló szakadékok csökkentését. Az akcióra meghívást kapott az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség győri szervezete is, ennek köszönhetően a fiatalok a szeretetház időseivel tölthettek el egy tartalmas napot.

A cikk itt folytatódik.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!