Kaposvárra érkezett az Ez az a Nap! roadshow

Kaposvárra érkezett az Ez az a Nap! roadshow

Share this content.

Forrás: magyarkurir.hu, Kaposvári Egyházmegye, fotó: Kling Márk, Bohár Dániel
Kaposvár – 2019. november 13-án este mintegy ezerötszázan vettek részt az Ez az a Nap! roadshow kaposvári dicsőítő koncertjén.

A 2020-as, jubileumi Ez az a nap!-ra készülve novemberben kéthetes roadshow-ra indult a keresztény könnyűzenei program csapata országszerte és a határainkon túl is.

A turné kaposvári állomásán a fellépők között szerepelt Martin Smith és zenekara (Nagy-Britannia), Noel Richards (Nagy-Britannia), Caramel, Oláh Gergő, Pintér Béla, Csiszér László, Prazsák László és az Unless zenekar Helénával kiegészülve.

A dicsőítésen a keresztény egyházak kaposvári elöljárói – köztük Varga  László megyéspüspök – együtt imádkoztak, kérve Isten áldását a városra és lakóira.

A 2020-as Ez az a Nap!-ot július 18-án, a Puskás Ferenc Stadionban rendezik meg.

További képek.

Címkék: Ez az a nap - roadshow - Kaposvár -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!