Karácsonyi ajándékcsomagokat adott át rászoruló családoknak az Ökumenikus Segélyszervezet

Karácsonyi ajándékcsomagokat adott át rászoruló családoknak az Ökumenikus Segélyszervezet

Share this content.

Forrás: segelyszervezet.hu, fotó: Zelei Diana / MÖS
Budapest – A Budapest-Deák téri evangélikus gyülekezet tagjai és az Ökumenikus Segélyszervezet munkatársai 60 nehéz szociális körülmények között élő család, illetve hajléktalan számára adtak át ma tartós élelmiszerekből (tea, kávé, szaloncukor, húskészítmény, zacskós leves, zöldségkonzerv, kenyér, keksz) álló karácsonyi ajándékcsomagokat templomuk udvarán.
A gyülekezet és az Ökumenikus Segélyszervezet közös adventi-karácsonyi zenés műsorral szervezett jótékonysági alkalmának hagyománya több éves múltra tekint vissza. Az adományokat a gyülekezet felajánlásából a segélyszervezet vásárolta meg és működött közre a szervezésben és az átadásban.
Mint ismeretes, a 60 csomagon kívül további 200 tartósélelmiszer-csomag összeállítását és kiszállítását kezdte meg a napokban az Ökumenikus Segélyszervezet, melyek közül mára több már meg is érkezett a rászoruló családokhoz.
Az adományátadás kapcsolódik az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. országos adventi pénzadománygyűjtéséhez. A Segélyszervezet ünnepi segélyakcióit és egész éves, rászorulókért végzett munkáját a 1353-as adományvonal tárcsázásával, hívásonként 250 forinttal lehet támogatni!

 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!