Karácsonyi fények Szentetornyán

Karácsonyi fények Szentetornyán

Share this content.

Szöveg és fotó: Szverle István
Szentetornya – Az orosháza-szentetornyai evangélikus gyülekezet immár második éve meglepi a falu lakóit, és karácsonyi fénybe öltöztetjük a templomot. Idén december 19-én egy kis műsor keretében kapcsoltuk fel a fényeket – írta szerkesztőségünknek Szverle István gyülekezeti gondnok.

„A helyi képviselő és Laczki János lelkész beszédei után az orosházi Székács evangélikus iskola tanáraiból álló kis kórus műsora következett, majd felkapcsoltuk a fényeket. Az időzítővel működtetett fények karácsonyi zene kíséretében mindennap 16 órakor kapcsolódnak fel, és 22 óráig láthatók. Képeslapra illő, hangulatos és megkapó látvány a méltóságteljes épületen ragyogó fények és karácsonyi dallamok. Sokan jönnek esténként az épülethez egy romantikus vagy éppen családi sétát téve” – osztotta meg gondolatait Szverle István.

Címkék: Szentetornya -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!