Kedvezményes előfizetés az Evangélikus Élet 2019-es digitális számaira

Kedvezményes előfizetés az Evangélikus Élet 2019-es digitális számaira

Share this content.

Forrás: Luther Kiadó
Örömmel osztjuk meg a hírt, hogy december 10-től a Lutherkiadó.hu címen kedvezményes előfizetési lehetőséget kínálunk az Evangélikus Élet magazin, a Lelkipásztor evangélikus lelkészi szakfolyóirat, valamint a Credo evangélikus folyóirat elektronikus példányaira. Az alábbiakban a digitálisan és a nyomtatott formában megjelenő Evangélikus Élet előfizetésével kapcsolatban nyújtunk tájékoztatást.

A belföldre postázott Evangélikus Élet magazin előfizetői díja 2019-ben változatlan marad. Az online olvasható és letölthető magazin díja viszont 2018. december 10-től az alábbi táblázat szerint változik:

Nyomtatott lap

belföldre egy évre

15 600 Ft

 

belföldre fél évre

  7 800 Ft

 

belföldre negyedévre

  3 900 Ft

 

belföldre egy példány

     600 Ft

 

európai uniós országba

55 200 Ft (172 euró)

 

egyéb külföldi országba egy évre

64 500 Ft (201 euró)

Digitális lap* 

egy évre

  7 800 Ft

 

fél évre

  3 900 Ft

 

negyedévre

  1 950 Ft

 

egy példány

     300 Ft

*2018. december 10-től

Előfizetői támogatói akció

Ahogyan már a korábbi években is tettük, most is szeretnénk támogatni azokat az olvasóinkat, akik anyagi okokból nem tudják megrendelni a magazint. Ezért kérjük Önöket, ha módjukban áll, az előfizetési díjnál nagyobb összeget juttassanak el kiadónkhoz. Az így befolyt összegből támogatni tudjuk azon olvasóink előfizetését is, akiknek az előfizetési díj rendezése nehézséget okozna. Ha segíteni tudnak, kérjük, a csekken, illetve az átutaláskor a saját előfizetési díjukon felül az erre szánt összeget is fizessék be, és a „közlemény” rovatba írják be, hogy „előfizetői támogatás”, valamint annak pontos összegét. A tavaly meghirdetett támogatás keretében 234 840 forint gyűlt össze. Ezúton is köszönjük mindazoknak, akik segíteni tudtak! 

Várjuk továbbá azoknak az előfizetőinknek a jelentkezését is, akik anyagi lehetőségeik miatt kényszerülnének a magazin lemondására, mert nekik a továbbiakban is segítséget tudunk nyújtani.

Azon előfizetőink között, akiknek 2019. január 6-án, vízkereszt ünnepén érvényes Evangélikus Élet-előfizetésük van, sorsolást tartunk. A nyertes másodmagával térítésmentesen tölthet el egy hétvégét (péntek vacsorától vasárnap ebédig) a balatonszárszói Andorka Rudolf Evangélikus Konferencia- és Missziói Otthonban, egy előre egyeztetett időpontban.

A nyomtatott lapról érdeklődni lehet a kiadónál az 1/317-5478-as vagy a 20/824-5518-as telefonszámon.
A digitálisan megjelenő lapról a kiado@lutheran.hu e-mail-címen tud tájékoztatást kérni.

Reméljük, hogy a magazin olvasása közben az új évben is gazdagodni tud majd lelkiekben. 

Antal Bálint, a Luther Kiadó megbízott igazgatója

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!