Keresztény értékrendű vezetői képzést indítanak

Keresztény értékrendű vezetői képzést indítanak

Share this content.

Forrás: PTF
Budapest – A Pünkösdi Teológiai Főiskola 2020. őszén útjára indítja a Keresztény értékrendű vezető (KÉV) szakirányú továbbképzést. A főiskola emellett létrehozott egy ösztöndíjalapot, melynek célja, hogy az egyházak, gyülekezetek és keresztény szervezetek (leendő) vezető munkatársai számára is lehetővé tegye a keresztény értékrendű vezetőképzésben való részvételt, önköltséges alapon.

A megpályázható ösztöndíj mértéke maximum 120.000 forint/félév (a költségtérítési díj 50%-a). A második félévben a legalább jó minősítésű első féléves tanulmányi eredmény is feltétele az ösztöndíj odaítélésének. A feltételeknek megfelelő kellő számú pályázó esetén a 2020-2021-es tanévben ötször 120.000 forintnyi ösztöndíjat biztosít a főiskola félévenként. Az ösztöndíjalap pénzügyi forrásai: magánszemélyek, egyházközségek/gyülekezetek, cégek, szervezetek (szponzorok) felajánlásai.

A képzés célja és a tanulmányok részletes leírása itt olvasható.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!