2015-ben Stuttgartban lesz a Kirchentag – Magyar résztvevőket is várnak!

2015-ben Stuttgartban lesz a Kirchentag – Magyar résztvevőket is várnak!

Share this content.

Szöveg: Cselovszkyné dr. Tarr Klára
Budapest – Stuttgart – 2015-ben Stuttgart lesz a házigazdája június 3. és 7. között a Németországi Protestáns Egyházi Napoknak (Kirchentag), ahová magyar fellépőket és résztvevőket is várnak. Nálunk elolvashatják a részvételi feltételeket.

Kedves Testvérek!

Szeretettel hívunk és várunk mindenkit a 2015. évi stuttgarti német egyházi napokra, azaz a Kirchentagra. Bővebben a mellékelt nyomtatványokban olvashatnak a részvételről és a fellépési lehetőségekről. A stuttgarti magyar gyülekezet is számít ránk, menjünk minél többen! Gondoljanak a fellépési lehetőségekre, erre már 2014. szeptember 30-ig kell jelentkezni a szervezőknél. A külgyi osztály augusztus végétől szívesen segít a jelentkezésnél, tanácsokat és információkat adva.

A részvételi díj: valószínűleg csak 28 € lesz közép-kelet-európai résztvevőknek, a  szállásdíj: 21 €.

További információval szeptember elején jelentkezünk.

Áldott nyarat kívánva:

Cselovszkyné dr. Tarr Klára

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!