Kis tanítványok elhívása… – Fiatalok hétvégéje Györökön

Kis tanítványok elhívása… – Fiatalok hétvégéje Györökön

Share this content.

Szöveg: Stermeczki András
Balatongyörök – Ismét fiatal családokat szólítottunk meg egy hosszú hétvégére, hogy együtt konferenciázzunk, játszunk és kiránduljunk. Ez idén október 18-20-ig Balatongyörökön, a Sóvárban történt – írta szerkesztőségünknek küldött beszámolójában Stermeczki András a dunaújvárosi- és kisapostagi gyülekezetek lelkésze.

A nyolc család gyermekekkel érkezett, akik között többnyire kicsik voltak, de akadt nagyszülő is. A tanítványság és a tanulás állt a hétvége középpontjában. A gyermekekkel közösen interaktív áhítatok, beszélgetések és játékok színesítették a programot. Ugyanakkor a csodálatos idő lehetővé tette a kirándulást a szép kilátóba és a Szent Mihály hegyre is, valamint a bátrabbak számára a fürdésre is adódott alkalom a Balatonban.

Szombat este tábortüzet raktunk, amely mellett nem csak megmelegedhettünk, hanem sütkéreztünk és énekelgettünk is. Vasárnap délelőtt az istentiszteletet a Sóvár minden igényt kiszolgáló konferenciatermében tartottuk, ahol majd minden résztvevő bekapcsolódott a liturgiába.

Ebéd után ki-ki különböző irányból kerülve meg a Balatont, indult haza. Köszönet a Sóvár munkatársainak és a résztvevőknek, hogy ebben a csodás időben így lehettünk együtt, mint tanítványok!

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!