Koncert Kárpátalja árváiért

Koncert Kárpátalja árváiért

Share this content.

Szöveg: evangelikus.hu, fotó: Facebook.com/ Pesterzsébet-Szabó-telepi Református Egyházközség
Budapest – Jótékonysági koncertet szerveztek a kárpátaljai „elfelejtett árvák” javára a Pesterzsébet-Szabótelepi Református Egyházközségben 2018. szeptember 29-én, szombaton 16 órától. Fellépett a fóti Evangélikus Kántorképző Intézet Mandák Kórusa, amely zsoltárfeldolgozásokat, főleg Bach- és Mendelssohn-műveket adott elő. A koncert perselypénze adomány az árvák számára.

„Megfeledkezik-e csecsemőjéről az anya, nem könyörül-e méhe gyermekén? De ha ő meg is feledkeznék, én akkor sem feledkezem meg rólad!” mondja az Örökkévaló (Ézs 49,15).

Az istentiszteleten Katona Viktória, a nagydobronyi református gyermekotthon lelkipásztora és Szeverényi János evangélikus missziói lelkész szolgáltak.

Az akcióról háttérinformációt olvashatnak a Parókia.hu portálon.

További képek itt.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!