Kondor Péter evangélikus püspök a metodista egyházközpontba látogatott

Kondor Péter evangélikus püspök a metodista egyházközpontba látogatott

Share this content.

Forrás: metodista.hu
Budapest – 2019. március 19-én délelőtt a Szuperintendensi Hivatalba látogatott az evangélikus egyház új püspöke Kondor Péter. A vendéget Khaled László szuperintendens és Pásztor Zoltán országos laikus elöljáró köszöntötte.

Kondor Pétert, a Déli Evangélikus Egyházkerület megválasztott új püspökét, a Kelet-békési Egyházmegye korábbi, békéscsabai, esperesét 2018. június 30-án a szarvasi Ótemplomban tartott ünnepi istentiszteleten iktatták hivatalába.

A testvéri megbeszélésen az evangélikus és metodista egyház közötti kapcsolatokról, a lelkészképzés kérdéseiről és az egyházaink aktuális feladatairól és kihívásairól egyeztettek a jelenlevők. A találkozó közös imádsággal fejeződött be.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!