Könnyűzenei hangszerpályázat

Könnyűzenei hangszerpályázat

Share this content.

Forrás: MEE OI Gyülekezeti és Missziói Osztály
A Magyarországi Evangélikus Egyház Gyülekezeti és Missziói Osztálya pályázatot hirdet gyülekezetek részére könnyűzenei hangszerek beszerzésének támogatására. Pályázati határidő: 2019. október 18.

A pályázat célja, hogy az országos iroda hangtechnikai szolgáltatás és zenei képzés formájában nyújtott támogatása mellett eszközökkel is segítséget nyújtsunk az ifjúsági, családi és fiatal felnőtt közösségekben végzett gyülekezeti szolgálathoz.

A pályázat keretében igényelhető hangszerek: gitár vagy cajon.
Egyházközségenként egy darab hangszer pályázható.

A pályázati űrlapot 2019. október 18-ig a következő linkre kattintva, online kérjük kitölteni: http://hangszerpalyazat.lutheran.hu, valamint kinyomtatva és az egyházközségi elnökség tagjainak aláírásával és bélyegzővel ellátva kérjük egy példányban postai úton is beküldeni a következő címre:
MEE Gyümi, 1085 Budapest, Üllői út 24.
A borítékra kérjük ráírni: Könnyűzenei pályázat.
A postai bélyegző határidejének dátuma legkésőbb 2019. október 18. legyen. Határidő után érkező, illetve elmaradt önrészt befizető pályázatok nem kerülnek elbírálásra.

A pályázat önrészes, mely a gitár és a cajon esetében egyaránt 10 000 Ft.
Az önrészt az online pályázati felület kitöltése után, 2019. október 18-ig kell a Magyarországi Evangélikus Egyház 11707024-20347257-es számlaszámára átutalni.
A közlemény rovatba kérjük feltüntetni: Könnyűzenei pályázat önrész 2019” és a gyülekezet neve.
A sikertelenül pályázó egyházközségek részére visszautaljuk az önrész összegét.

A pályázat eredményéről szóló értesítés 2019. október végén várható.

Áldással, üdvözlettel:
a MEE Gyülekezeti és Missziói Osztály munkatársai

A PÁLYÁZAT TELJES LEÍRÁSA ITT ÉRHETŐ EL.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!