Különleges vagy! – 22. KÖSZI Napvető médiatábor

Különleges vagy! – 22. KÖSZI Napvető médiatábor

Share this content.

Forrás: KÖSZI
Kitűnni a tömegből vagy beállni a sorba? Sokszor kényelmesebb meghúzódni az átlagemberek között, mint megmutatni, milyen vagy igazából? Vagy ez is túltolható, és az egyediség nem minden? Gondolkoztál már azon, Te mitől vagy egyéniség? Egyáltalán különlegesnek érzed magad? A KÖSZI Napvető médiatáborban idén híres rég múlt és mai karaktereket idézünk fel, és a média eszközeinek segítségével keressük a Te stílusodat, egyéniségedet is, hogy megmutassuk, Te is különleges vagy!

2018. július 1521.

Piliscsaba, Béthel Evangélikus Missziói Otthon

1218 éveseknek / 712. osztályosoknak

Biztosan követsz blogokat és vlogokat, formázgatod a profilod a Facebookon vagy Instán, szereted a filmeket és a zenét, és szívesen létrehoznál valami újat is! Készíts profi plakátot és trailert, versenyezz vloggerként a csapatoddal, ismerj meg új appokat, beszélgess a médiában dolgozó vagy szereplő emberekkel! Közben pedig sportolj, strandolj, táncolj, énekelj, nevess, játssz, barátkozz, ess szerelembe, és tölts egy fergeteges hetet velünk egy szuper társaságban!

Korunkban elkerülhetetlen a tömegkommunikáció eszközeivel a szinte percről percre való találkozás. Mi szeretnénk, ha a fiatalok e felületeknek nemcsak áldozatai lennének, hanem okosan, értőn tudnák használni őket önmaguk és a világ javára. Mindezek érdekében a KÖSZI Napvető médiatáborban meghívott előadókkal, tematikus, kreatív gyakorlatokkal, ismeretterjesztő játékokkal és elsősorban élvezetes csoportos programokkal készülünk számukra egy felejthetetlen nyaralás alatt. Emellett fontos számunkra, hogy megőrizzük a valódi, háromdimenziós találkozások és kapcsolatok értékét, élvezettel sportoljunk, és örömünket leljük a természetben, így táborunkban mindez szintén helyet kap. Egy szerető közösséggel, nagyszerű hangulattal, nagy tapasztalattal rendelkező fiatal szervezőcsapattal várjuk a táborozókat.

A nemcsak elkötelezett, de sokéves tapasztalattal rendelkező animátoraink, táborszervezőink gondoskodnak arról, hogy a fiatalok új barátokra és megértő, szeretetteljes közösségre leljenek a táborok alatt. Célunk, hogy személyes példamutatás útján a fiatalokkal megismertessük mindazokat az értékeket, amelyeket mi is követünk.

A költséghozzájárulás, kedvezmények és technikai részletek pontos leírása a KÖSZI honlapján található.

Honlap: https://koszi.net/koszi-napveto-mediatabor/

Esemény a Facebookon: https://www.facebook.com/events/1631303180253017/

Instagram: koszi.toled.jo

Személyes információ: Szabó Rubina

Telefon: +36 20 220 6096

E-mail: koszi@koszi.net

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!