9. KÖSZI Téli berek évindító hétvége

9. KÖSZI Téli berek évindító hétvége

Share this content.

Forrás: KÖSZI
18–29 éveseknek – Balatongyörök, 2018. február 8–11.

Az új Téli berek azoknak a 18–29 éves fiataloknak szól, akik még nem családos fiatal felnőttként keresik az útjukat, vagyis érettségizők, főiskolások, egyetemisták, pályakezdők.

A KÖSZI Téli berek mottója 2018-ban: Pénzt vagy életet?

Te mire volnál képes pár millió forintért? Vajon a pénz tényleg nem boldogít? …az jelenti a rangot, hogy mekkora állat az autód…? És ha igen, akkor mitévők legyünk? Akárhogy is állsz hozzá, a pénz az életed része, és jó, ha tudod, mit kezdj vele. Egyáltalán mi az a pénz?

Volna kedved egy izgalmas, interaktív játékban részt venni, érdekes előadásokat hallgatni, velünk ötletelni és gondolkodni mindezekről a kérdésekről? A tanulságos programok után vár a közös bulizás, filmezés és talán még korizás is a Balaton jegén.

A fiatal felnőttkor buktatóit és örömeit, választásait és megoldásait járjuk körbe a KÖSZI új, 18 éven felülieknek szóló táborában. Ez a hosszú hétvége sok szabadsággal, mellette mégis közös élményekkel és gondolkozással vár, kikapcsol a mindennapokból, és újratölt hittel, energiával, szerető barátokkal. Felnőttként beleszólásod lehet a programokba, mégis gondtalanul játszhatsz és szórakozhatsz velünk, akár egy gyerek! Ugye számíthatunk Rád?

A részvételi díjak, kedvezmények és technikai részletek pontos leírása a KÖSZI honlapján: www.koszi.net

E-mail: koszi@koszi.net

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!