Vándorúton – 22. KÖSZI Napvető mesetábor (napközis)

Vándorúton – 22. KÖSZI Napvető mesetábor (napközis)

Share this content.

Forrás: KÖSZI
Te is szeretnél néha útra kelni és szerencsét próbálni, ne adj' Isten, néha világgá menni? Segítőtársakat találni, akikre jóban-rosszban számíthatsz, és megfejteni az útvesztő rejtélyét? Kiállni a három próbát és elnyerni a fele királyságot? A KÖSZI Napvető mesetáborban idén vándorútra indulunk a mesék birodalmába, ahol bármi lehetséges, hamuban sült pogácsa és mindentudó tarisznya készül, mesebeli állatokkal találkozol, és garantáltan nagy vidámság kísér végig a közös úton.

2018. július 913.

Budapest-Erzsébetváros, Evangélikus Középiskolai Kollégium

612 éveseknek / 16. osztályosoknak

Ez az a hely, ahol akkor is süt a nap, ha odakint éppen esik az eső. Ahol közelről megnézheted a katicát, és mesélhetsz neki egy mesét. Versenyre kelnek az autók, és egy legóvár királya leszel. Kézművespalotába költözünk, táncházban járjuk a táncot, éneklünk és zenélünk, meg mesél az erdő is… Alig várjuk, hogy velünk nyaralj, és új barátokat szerezz!

A KÖSZI Napvető mesetábor egy olyan, kisiskolások számára szervezett napközis tábor, amely egy egész hetes felejthetetlen élményt biztosít azoknak a gyerekeknek, akik még otthon alszanak a szüleikkel. Szeretnénk elérni, hogy a Budapesten töltött napokat a gyerekek éppúgy nyaralásnak éljék meg, mint az utazásokat, miközben játszva, énekelve, táncolva, mesét hallgatva, kézműveskedve fejlődhetnek is. Szerető közösséget építünk, segítünk barátokat találni, az önbizalmat táplálni és mosolyt csalni a legfélénkebbek arcára is. A mesék világának felidézésével egy vidám utazásra hívjuk a gyerekeket, amely ötvözi a játékot, a mozgást, a zenét és a kézművesség örömeit. A kis vándorok biztosan boldogan térnek majd haza! Otthonos környezetben várja a kicsiket a gyerekek táboroztatásában gyakorlott, dinamikus csapatunk.

A nemcsak elkötelezett, de sokéves tapasztalattal is rendelkező animátoraink, táborszervezőink gondoskodnak arról, hogy a gyerekek új barátokra és megértő, szeretetteljes közösségre leljenek a táborok alatt. Célunk, hogy személyes példamutatás útján a fiatalokkal megismertessük mindazokat az értékeket, amelyeket mi is követünk.

A költséghozzájárulás, kedvezmények és technikai részletek pontos leírása a KÖSZI honlapján található.

Honlap: https://koszi.net/koszi-napveto-mesetabor/

Esemény a Facebookon: https://www.facebook.com/events/952890151545763/

Instagram: koszi.toled.jo

Személyes információ: Szabó Rubina

Telefon: +36 20 220 6096

E-mail: koszi@koszi.net

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!