Koszta István: Merjük életünket Istenre bízni

Koszta István: Merjük életünket Istenre bízni

Share this content.

Forrás: szekelyhon.ro
Kedves testvérek, keresztényként, egyházi emberként a jelenlegi helyzetre hivatásomból sem tudok semmi újat mondani és cselekedni, mint amit eddig is hirdettem és tettem – szól a hívekhez Koszta István, a Romániai Evangélikus-Lutheránus Egyház püspökhelyettese.

„ A Jézus Krisztusról szóló üzenet evangélium minden időben aktuális, tehát a jó időkben is és az ilyen mai helyzetben is, ami körülöttünk van a koronavírus-járvány idején. Az imádság rendbe hozza a lelki, szellemi egyensúlyunkat, higiéninánkat. És ez a fizikai igényeinket és higiéniánkat is rendbe fogja tartani. Merjük életünket Istenre bízni, hagyjuk, hogy Isten vigyázzon ránk, és mi ezáltal tudunk igazán vigyázni magunkra és egymásra. Istennek békessége, mely minden értelmet fölülhalad, meg fogja őrizni szíveteket és gondolataitokat a Krisztus Jézusban”.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!