Vicces és komoly ajándékötletek vallásos rokonoknak

Vicces és komoly ajándékötletek vallásos rokonoknak

Share this content.

Forrás: kotoszo.blog.hu
Minek örülne a templomba járó nagynéni? És az újdonsült Ferenc pápa rajongó? Hasznos és hajmeresztő ötleteket gyűjtöttünk össze.

A dizájn center kategória abszolút győztese: a Ferenc pápás műköröm

Pápás. Műköröm. Úgy tűnik, hogy a vallási giccs műfajában egészen új távlatokat nyithat a szépségipar, és minden bizonnyal lehet még ehhez hasonló piaci réseket találni a témában. Bár viszonylag szűk keresztmetszetet képezhet azon rokonok és barátok száma, akik ennek őszintén, szívből örülnének, nem árt, ha tudunk a létezéséről.

További ötletek katolikusoknak

A szentatyás dísztárgyak és kütyük régóta komoly népszerűségnek örvendenek – jó humorú keresztény családtagokat esetleg meglephetünk egy zenélő pápamobillal. Ha azonban biztosra szeretnénk menni, inkább a pápa írásait ajánljuk (Ferenc pápa: ez a gazdaság öl című könyvének ajánlója itt; Kamarás István Ferenc pápa-legendáriuma itt megrendelhető), vagy készíthetünk saját kezűleg ajándékkártyát a szentatya emlékezetes gondolataival.

Kálvinos nyakkendő és lutheres zokni

A továbbiakért KATT IDE!

Címkék: ajándék - karácsony -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!