A közeljövő evangélikus műsorai a közmédiában

A közeljövő evangélikus műsorai a közmédiában

Share this content.

Szöveg: Nagy László
Budapest – Több evangélikus műsor is lesz a következő időszakban a Duna Televízió, a Duna World csatorna és a Kossuth Rádió műsorán. Ezeket ajánljuk!
EVANGÉLIKUS IFJÚSÁGI MŰSOR A DUNA TELEVÍZIÓBAN

Július 26-án, vasárnap 10.15-kor kezdődik a Duna Televízióban az Evangélikus ifjúsági műsor, melyben a farizeus és a vámszedő példázatáról szól Gerőfiné dr. Brebovszky Éva lelkész, a példázat megzenésített változatát pedig Gryllus Dánielék adják elő. Az adást július 30-án 10.35-kor a Duna World csatornán megismétlik.

Szerkesztő Nagy László, rendező Horváth Tamás.
 

EVANGÉLIKUS RIPORTOK A SIÓFOKI TEMPLOM ÉPÍTÉSÉRŐL

Július 26-án, vasárnap 11 órai kezdettel a Duna Televízió Evangélikus riportok című adásában a 30 éve felszentelt siófoki templom építésére emlékezünk. A műsorban közreműködik dr. Fabiny Tamás elnök-püspök, Lampért Gábor lelkész, valamint archív felvételről Józsa Márton lelkész és a templom tervezője Makovecz Imre is. Az adást július 28-án a Duna World csatornán 10.05-kor megismétlik. 

Szerkesztő-riporter Nagy László, rendező Horváth Tamás.

 

EVANGÉLIKUS ISTENTISZTELET A KOSSUTH RÁDIÓBAN

Július 26-án, vasárnap 10.04 órai kezdettel evangélikus istentiszteletet közvetít a Kossuth Rádió Maglódról. Igét hirdet Németh Mihály, a gyülekezet lelkésze.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!