A közmédia evangélikus műsorait ajánljuk

A közmédia evangélikus műsorait ajánljuk

Share this content.

Szöveg: Nagy László
Budapest – Az előttünk álló időszakban több evangélikus témájú műsor is szerepel a közmédia programján. Ezeket gyűjtöttük most egy csokorba.

ÚTMUTATÓ A DUNA TELEVÍZIÓBAN

Augusztus 23-án, vasárnap 9.35-kor változatos témákkal jelentkezik az Útmutató című ökumenikus műsor a Duna Televízióban. Az adást augusztus 24-én, hétfőn 10.20-kor megismétlik a Duna World csatornán. Szerkesztő Nagy László. Rendező Horváth Tamás.

EVANGÉLIKUS IFJÚSÁGI MŰSOR A DUNA TELEVÍZIÓBAN

Augusztus 23-án, vasárnap a Duna Televízióban 10.10-kor kezdődő Evangélikus ifjúsági műsorban Piliscsabára, a KÖSZI Nyomkereső táborába látogatunk. Az adást augusztus 27-én, csütörtökön a Duna World csatornán 11 órakor megismétlik. Szerkesztő-riporter Nagy László.

EVANGÉLIKUS ISTENTISZTELET A KOSSUTH RÁDIÓBAN

Augusztus 23-án, vasárnap 10.04 órai kezdettel evangélikus istentiszteletet hallhatnak a Kossuth Rádióban Lajoskomáromból. Igét hirdet Decmann Tibor a gyülekezet lelkésze.

A Magyar Televízió és a Magyar Rádió műsorai is megtalálhatók a www.mediaklikk.hu internetes oldalon, a régebbi adások pedig a NAVA (Nemzeti Audiovizuális Archívum) oldalain.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!