A közmédia evangélikus műsorait ajánljuk

A közmédia evangélikus műsorait ajánljuk

Share this content.

Szöveg: Nagy László, grafika: Horváth-Bolla Zsuzsanna
Budapest – Az előttünk álló időszakban több evangélikus témájú műsor is szerepel a közmédia programján. Ezeket gyűjtöttük most egy csokorba.

EVANGÉLIKUS MAGAZIN JÁNOSY ISTVÁNRÓL A DUNA TELEVÍZIÓBAN

Szeptember 6-án, vasárnap 10.25-kor a Duna Televízióban, az Evangélikus magazinban Jánosy Istvánra emlékezünk. A költőről Zsugyel János szól, majd egy 1995-ben készült, az evangélikus Örömhírben adásba került portréfilm-beszélgetését láthatják Jánosy Istvánnal. Az adást szeptember 8-án, kedden 10.25-kor a Duna World csatornán megismétlik. Szerkesztő-riporter Nagy László.

EVANGÉLIKUS RIPORTOK A SIÓFOKI TEMPLOMRÓL

Szeptember 7-én, hétfőn a Duna World csatornán 10.20-kor megismétlik a siófoki templomról tavaly készült műsorunkat. A templomot bemutatja Lampért Gábor, a gyülekezet lelkésze. Szerkesztő-riporter Nagy László.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!