Lapozta már?

Lapozta már?

Share this content.

Szöveg: Isó Dorottya
Budapest – Több mint harminc éve jelenik meg minden negyedévben a Keresztyén Igazság című folyóirat, hogy nevéhez illően képviselje a lutheri gondolkodást, erkölcsiséget, életformát. Az Ordass Lajos Alapítvány kiadásában megjelenő folyóirat ez évtől egyházunk elnöksége által is támogatott újsággá vált. Köszönjük az erkölcsi és anyagi támogatást!

Ajánljuk folyóiratunkat minden olyan testvérünknek, aki jártasabb szeretne lenni lutheri teológiánkban és e zűrös világban szeretne megmaradni a keresztény erkölcsben.

Újságunkat keresse a lelkészi hivatalokban, a Luther Kiadó és a Huszár Gál könyvesboltjaiban, a lap megrendelhető és előfizethető az alábbi címen: Ordass Lajos Alapítvány, 1171, Budapest, Lenkeház u. 7.

A korábbi lapszámok olvashatók az alapítvány honlapján és a Magyar Evangélikus Digitális Tár oldalán is. 

A szerző a lap megbízott szerkesztője.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!