Látszat vagy valóság? – 11. KÖSZI Téli berek évindító hétvége 18-29 éveseknek

Látszat vagy valóság? – 11. KÖSZI Téli berek évindító hétvége 18-29 éveseknek

Share this content.

Forrás: KÖSZI
Budapest – Ma minden a látszatról szól: légy izmos, vonzó, járj szakkoliba, majd legyen jó állásod, 2 diplomád, 3 gyereked, nagy házad… Még ha a párkapcsolatban nem is valódi tűz ég, fásulttá, kiégetté tesz is a munkád, vagy utálod az egyetemi szakod. Lassan már nem is tudjuk, mi a valódi, mert csak az számít, hogy trendi legyen, nem pedig hogy igaz. Álarcokat veszünk – néha talán önmagunk előtt is. De mi van az álarc mögött? Meg mered mutatni a valóságot, vagy megelégszel a látszattal? Mi az, amiben igazi értéket lelsz, és amit valóban követni tudsz?

Garantáltan új barátokra és közösségre találsz, és bátorsággal, hittel, önbizalommal feltöltődve térsz majd haza!

A KÖSZI 2020. január 30. és február 2. között rendezi meg a 11. KÖSZI Téli berek évindító hétvégét 18-29 éveseknek.

Idei témánk: Látszat vagy valóság? 

Ha Te is ismered ezeket a dilemmákat és szívesen gondolkodnál, keresnéd az utat velünk, végy Te is részt fiatal felnőtteknek szóló téli táborunkban! Szakmai előadás, kiscsoportos beszélgetések, személyiségfejlesztő tréning, bensőséges áhítatok, szuper közösségi élmény és felejthetetlen szórakozás vár.

Tudj meg többet a KÖSZI honlapján: www.koszi.net

Csatlakozz az eseményhez: 

Látszat vagy valóság? - KÖSZI Téli berek évindító hétvége

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!