Lázárné Skorka Katalin a Wycliffe Magyarország legújabb elnökségi tagja

Lázárné Skorka Katalin a Wycliffe Magyarország legújabb elnökségi tagja

Share this content.

Forrás: Facebook.com / Wycliffe Bibliafordítók
Mezőberény – A Wycliffe Bibliafordítók Facebook oldalán nemrégiben Lázárné Skorka Katalint mutatták be mint a Wycliffe Magyarország legújabb elnökségi tagját. Az evangélikus lelkésznő elmesélte, hogyan került kapcsolatba a Wycliffe-fel, és miért támogatja a munkájukat.

„A Wycliffe munkájáról több mint húsz éve hallottam először, amikor az egyik barátnőm úgy érezte, Isten bibliafordítónak hívta el – mondta Lázárné Skorka Katalin. – Pár év múltán kerültem közelebb a Wycliffe-hez, az országos evangélikus ifjúsági találkozó egyik munkaágának szervezőjeként. Ekkor Zentai Zsuzsit arra kértem, legyen közöttünk több napon át, tegye láthatóvá a szervezet munkáját. Később többször találkoztunk különféle keresztény nagy rendezvényeken, míg egyszer gimnazistáinkhoz is meghívtam, hogy szóljon a bibliafordítók színes, izgalmas életéről, különleges Istentől kapott küldetéséről. Ezt követően közös ismerőseink jóvoltából folyamatosan tájékozódtam a munkájukról és munkatársaikról. Mindig lenyűgöz a céltudatosság és felelősségérzet, amivel a mindennapjaikat élik. Szívügyük Isten igéje, amely életeket változtathat, amelyre a legnagyobb kincsként tekinthetünk. Jelenleg elnökségi tagként igyekszem támogatni a Wycliffe-et. Szeretném, ha az egyesület szolgálatának a híre és fontossága sokakhoz eljutna, és segítségre, imádságra, áldozatra biztatna. Örülnék, ha gyülekezetekben és iskolákban egyre többen csatlakoznának a Wycliffe világméretű küldetésének támogatásához.”

A Wycliffe munkáját imádsággal, anyagiakkal, nyelvészként és akár misszionáriusként lehet segíteni. A legkisebb áldozat is sokat ér és sokat jelent a távolban szolgálóknak, mindazoknak azoknak, akik segítik az ő küldetésüket.
K&H BANK 10201006-50070046

 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!