Lezajlott az első februári ételosztás az Angyali segítség sorozatban

Lezajlott az első februári ételosztás az Angyali segítség sorozatban

Share this content.

Forrás: Facebook.com / Angyali segítség az Ótemplomból
Szarvas – Elérkezett február első vasárnapja, szarvasi szokás szerint köszöntötték a Máriákat, és folytatták az ételosztási akciót. Ismét finomat főzött az Ótemplomi Culinary Team, a Pásztor Mátyás vezette főzőcsapat. A Gombár Pál által felajánlott disznó felét dolgozták fel egy nagy adag káposztával és rizzsel, így készült a méltán híres, 800 adagos székelykáposzta.

Az ebédosztást megelőzően, 10 órától úrvacsorás istentisztelet volt az ótemplomi gyülekezeti házban. Sok fiatal is eljött, és úrvacsorát is vett.

Az istentiszteletet követően, 11 óra 30 perckor kezdődött az osztás rövid áhítattal és imádsággal. Alig fél óra alatt sikerült kiosztani mind a nyolcszáz adag finom ételt.

Február 17-én folytatódik az ételosztás. Akkor babgulyást főz a csapat.

Hivatkozások: További képek. -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!