Lezajlott a márciusi utolsó ételosztás Szarvason

Lezajlott a márciusi utolsó ételosztás Szarvason

Share this content.

Forrás: Facebook.com / Angyali segítség az Ótemplomból
Szarvas – A tavasz beköszöntött és megnyitották Szarvason az Ótemplomot, ahol a Credo ének és zenekar vezetésével dicsérte az Urat a gyülekezet. Ezen az alkalmon a Luther színjátszósok a víz fontosságára és a teremtett világ kincsére hívták fel a gyülekezet figyelmét rövid, de annál tartalmasabb szolgálatukon keresztül.

Lázár Zsolt esperes igehirdetése és a születésnaposok köszöntése után az Ótemplomi Szeretetszolgálat előtt folytatódott a nap.

Rövid imádság, ének és az esperes gondolatai után elkezdődött az ételosztás. Sokan fogadták el a meghívást, így látható volt, mennyire nagy szükség van az ételosztásra.

A tervek szerint április közepén és május hónapban is lesz még ételosztás. Akinek lehetősége van kérjük segítse a jótékonysági akciót.

Számlaszámuk: 11733058-20011150

Kérjük írja a megjegyzésbe: Angyali segítség Erős vár a mi Istenünk!

Címkék: Szarvas - ételosztás -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!