Nézd velünk a Luther-rajzfilmet a Facebookon!

Nézd velünk a Luther-rajzfilmet a Facebookon!

Share this content.

Szöveg: Horváth-Bolla Zsuzsanna
Budapest – A Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook oldalán 2020. március 24-től kétnaponta, este 18 órai kezdettel megosztjuk a Luther-rajzfilm egy-egy részét.

A Luther életét feldolgozó 10 részes animációs sorozat Richly Zsolt rendezésében, Lackfi János forgatókönyve alapján készült, a reformáció kezdetének 500. évfordulójára.

Luther kalandos életútjának állomásait végigjárva szembesülhetünk a korabeli drámai eseményekkel, elgondolkodhatunk a máig ható tanulságokon, a sorozat humorának és friss grafikai stílusának köszönhetően pedig tartalmas szórakozásra is számíthat a néző. Családi moziként, iskolai tanórára és gyülekezeteinknek egyaránt ajánlható ez a nagyszerű sorozat, amelyben minden korosztály megtalálhatja a maga nézőpontját.

Kövessék Facebook-oldalunkat, ne maradjanak le a filmről! 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!