Magyarországra érkezik Philip Yancey

Magyarországra érkezik Philip Yancey

Share this content.

Forrás: Harmat Kiadó
Budapest – A Harmat Kiadó meghívására Magyarországra érkezik Philip Yancey, korunk egyik legnépszerűbb keresztény írója, aki október 12-én a debreceni református Nagytemplomban, 13-án pedig a budapesti Deák téri evangélikus templomban tart ingyenes előadást. A szerző – akinek könyveit világszerte negyven nyelven, több mint 15 millió példányban adták ki – Hol van Isten, amikor fáj? címmel megrendezett eladói körútja során Kárpátaljára is ellátogat.

A Harmat Kiadó meghívására jövő héten Magyarországra érkezik Philip Yancey, korunk egyik legismertebb keresztény írója, akinek Amerikában eddig tizenhárom kötete kapta meg a keresztény könyvkiadók és könyvterjesztők első díját, két kötete pedig Az Év Keresztény Könyve elismerést. A szerző Hol van Isten, amikor fáj? címmel megrendezett eladói körútja során egy mindenki számára érzékeny terület, a szenvedés és a fájdalom sokszor reménytelennek tűnő kérdéseiben próbál kiutat mutatni saját élményeit, a tudományt és a Bibliát is segítségül hívva.

„Philip Yancey egyedi, elgondolkodtató látásmódjával, újságírói múltjából is fakadó komplex kérdésfeltevéseivel, a belső emberi küzdelmeinkre adható válaszok alapos körüljárásával kiemelkedik a kortárs keresztény írók közül” – nyilatkozta a rendhagyó előadói körút jelentőségéről dr. Herjeczki Kornél, a Harmat Kiadó igazgatója. Mint fogalmazott: az élményszerű írásmód és a felhasznált számtalan valós élethelyzet, olvasmányélmény, saját megtapasztalás világviszonylatban is egyedi hanggá teszi a szerzőt.

Philip Yancey október 12-én a debreceni református Nagytemplomban, 13-án pedig a budapesti Deák téri evangélikus templomban tart ingyenes előadást. Ezt megelőzően, október 9-én 17.30-tól a Libri Könyvpalotában Stumpf Kata beszélget az íróval. A héten a szerző Kárpátaljára is ellátogat: Munkácson magyar ajkú romák között tart előadást, illetve a határon túli magyar olvasók a beregszászi egyetemen is találkozhatnak Philip Yancey-vel, akinek az alkalomra magyarul is megjelenő Hol van Isten, amikor fáj? című kötete szintén évtizedek óta világsiker, és a tengerentúlon bekerült az aranyérmes keresztény könyvek sorába is.

További információk a magyarországi látogatásról a www.philipyancey.hu oldalon.

Philip Yancey könyveit világszerte negyven nyelven, több mint 15 millió példányban adták ki

Philip Yancey korunk egyik legbefolyásosabb keresztény írója. Szerkesztője a Christianity Today című folyóiratnak, többször jelentek meg cikkei a Reader’s Digest, a The Saturday Evening Post, a Publisher Weekly és a National Wildlife hasábjain is. Tizenhárom könyve kapta meg eddig Amerikában a keresztény könyvkiadók és könyvterjesztők első díját, két kötete pedig – a Jézus másként és a Meghökkentő kegyelem – elnyerte Az Év Keresztény Könyve díjat.

Könyveit világszerte negyven nyelven, több mint 15 millió példányban adták ki.

Yancey Coloradóban él feleségével, és a világ számos pontján tart előadásokat.

Philip Yancey-nek a Harmat Kiadó gondozásában magyarul eddig megjelent kötetei: Hová tűnt az örömhír? (2017), Az imádság (2014), Keresztények és politika (2013), Mire megyünk Istennel? (2012), Kerülő utak a boldogsághoz (2010), Jézus másként (2018), Meghökkentő kegyelem (2018), Jelek a láthatatlan világból (2018), 180 nap alatt a Biblián át (2018), Magyarázatos Biblia (2014). A Keresztyén Ismeretterjesztő Alapítványnál megjelent könyve: Csalódás Istenben (2007).

További információk: www.harmat.hu

Címkék: Philip Yancey -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!