Matekból „Rózsás”

Matekból „Rózsás”

Share this content.

Forrás: bdeg.hu
Sopron – Győr – Rózsás Gergely még csak ötödik osztályos, de máris dicsőséget hozott iskolája, a soproni Berzsenyi Dániel Evangélikus (Líceum) Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium számára. A szorgalmas diák idén az összes meghirdetett matematika versenyre jelentkezett, és Balogh Réka matematika tanár felkészítésével mindenhol szép eredményeket ért el.

Mindközül kiemelkedő siker, hogy Rózsás Gergely a Győr-Moson-Sopron Megyei Matematika Versenyen első helyezett lett! A nívós megmérettetésnek két fordulója volt, egy az iskolán belül, egy központilag, végül pedig Győrben az átadó ünnepség.

„Gergely kiemelkedően ügyes és szorgalmas. Az iskolai tanórákon kívül önállóan gyakorol és készül a versenyekre. Nagyon örülök, hogy taníthatom. Úgy érzem, sikerei ösztönzik a többi diákot is” – mondta el Balogh Réka tanárnő.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!