Média a Családért díj 2018 szavazás – Füller Tímea is a jelöltek között!

Média a Családért díj 2018 szavazás – Füller Tímea is a jelöltek között!

Share this content.

Forrás: kepmas.hu, mediaacsaladert.hu
Budapest – 2018. december 1-től 2019. január 15-ig lehet szavazni a Média a Családért elismerés 2018. évi közönségdíjasára. Jelöltként szerepel a nevezettek között az Evangélikus Élet magazin egyik szerzője, Füller Tímea is Magyola című novellájával. Kérjük, olvassák el, és szavazzanak őrá!

Minden szavazó megkapja a 2019-es februári Képmás magazin digitális változatát, tíz-tíz szerencsés szavazó pedig Ilcsi-kozmetikumot és nagy értékű Képmás-csomagot nyerhet.

Füller Tímea Magyola című pályaműve itt olvasható.
Szavazni itt lehet.

Dr. Aczél Petra, a Média a Családért Alapítvány elnöke: Legyünk előtérben!

A családról azt szoktuk mondani: a hátterem. Nincs igazunk. Mert a család az előterünk. Minden, ami fontos, általa és benne kezdődik – és, persze, végződik. A történeteink is. Itt van hát az idő, hogy a család legyen a legszebb szenzációnk, a legkülönlegesebb, legmegindítóbb közös történetünk! Itt az idő, hogy a család előtérbe kerüljön, a médiában is.

Kérem, olvassák újra a Média a Családért díj 2018-as jelöltjeinek írásait, és szavazzanak arról, ki legyen a közönségdíjas! Ünnepeljük együtt idén is azokat, akik arról írnak, ami a legfontosabb az életünkben.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!