A MEDITOP Gyógyszeripari Kft. adománnyal segíti az Ökumenikus Segélyszervezet karitatív munkáját

A MEDITOP Gyógyszeripari Kft. adománnyal segíti az Ökumenikus Segélyszervezet karitatív munkáját

Share this content.

Forrás: segelyszervezet.hu, fotó: Fekete Dániel / MÖS
Budapest – Az Innovációs és Technológiai Minisztérium kezdeményezésére, illetve a Magyar Gyógyszerész Kamara szakmai támogatásával fejlesztette ki Co-VIT multivitamin étrend-kiegészítő filmtablettáját a MEDITOP Gyógyszeripari Kft. A gyártó mai napon 400 dobozzal adományozott az új étrend-kiegészítőből az Ökumenikus Segélyszervezetnek, hogy így segítse a karitatív szervezet „frontvonalban” dolgozó munkatársait, illetve a segélyszervezet által működtetett idősek otthonának lakóit. A napokban forgalomba került vitaminkészítmény duplán jótékony: a gyártó minden doboz eladása után támogatja a Segélyszervezet munkáját.

Az együttműködést bemutató sajtóesemény házigazdája Kovács Koko István, olimpiai bajnok ökölvívó, az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete volt. A vitaminkészítmény fejlesztésének előzményeiről dr. Hankó Zoltán, a Magyar Gyógyszerészi Kamara elnöke, a vitaminpótlás fontosságáról pedig dr. Szökő Éva, a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság elnöke beszélt. 

A vitaminadományt dr. Ács Zoltán és dr. Greskovits Dávid, a MEDITOP Gyógyszeripari Kft. ügyvezető igazgatói adták át a karitatív szervezet budapesti központjában. Dr. Ács Zoltán köszöntőjében elmondta: a járványhelyzetben a termékfejlesztés mellett magyar vállalatként kiemelten fontosnak tartják a társadalmi szerepvállalást is, melyre most még nagyobb szükség van.  

Lehel László, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója az adományt megköszönve méltatta a MEDITOP elkötelezettségét, mellyel már egy évtizede töretlenül segítik a segélyszervezetet. Az elnök-igazgató kiemelte: a MEDITOP szerepvállalása a teljes hazai gyógyszeripar viszonylatában kiemelkedő és példaértékű, amit a most induló, termékhez kötött adományozási akció is bizonyít.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!