Megáldották a házaspárokat Gyónon

Megáldották a házaspárokat Gyónon

Share this content.

Forrás: Facebok.com / Balog Eszter
Gyón – A Gyóni Evangélikus Gyülekezetben a házasság hetében, a házassági szövetséget megerősítő istentiszteleten Krámer György, az országos iroda igazgatója igehirdetéssel szolgált, felesége, dr. Pángyánszky Ágnes, az Evangélikus Hittudományi Egyetem gyakorlati Intézetének vezetője pedig az oltár előtti szolgálatot végezte.

Az istentisztelet végén a gyülekezethez tartozó házaspárok – és az erre az alkalomra meghívott vendégházaspárok is – áldást kaptak.

A délutáni szeretetvendégségen a Krámer-házaspár vidám családi történeteket mesélt a hármas ikrekről, családi életükről. Szóba jött mindkettőjük hivatása is, aktuális témákról is szó esett az egyházunk mai életéről. Az alkalmat tombolával zárták.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!